Qui som

La nostra masia, ubicada en plena natura al Prepirineu Català (Ripollès), pertany a la família des que el besavi Agustí la va adquirir l'any 1907.

Totes les generacions que l'hem anat heretant, hem estat educats en la natura i hem tingut molt clar que les plantes, els arbres i els animals domèstics i salvatges, són els nostres companys de viatge i això vol dir que acceptem l'obligació de respectar-los, cuidar-los i estimar-los.

Per tant, mai els hi podrem aplicar ni fertilitzants, ni insecticides o altres per "explotar-los" i cercar major productivitat.

Des de sempre, hem fet confitures, salses, sopes, ratafia, assecat d'herbes ramelleres i fruits secs, i hem cuidat d'abelles per obtenir-ne l'apreciada i saludable mel. Tots aquests productes havien estat destinats, primer al consum per als que vivien o treballaven a la casa, i últimament per a persones que, de forma habitual, venen a comprar-los a la casa.

Què oferim?

Un producte completament natural, cuidat i collit a casa nostra o en masies que cuiden dels seus fruiters o plantes ramelleres de la mateixa manera que nosaltres.

Una elaboració com abans, seguint les receptes dels avis (com les de la ratafia), sense cap additiu, potenciador de sabor, conservants o altres.

Uns productes nous, aplicant a la recepta original algunes variants, com els Chutneys, procedents d'altres cultures i que avui aprecien els paladars més exigents o qui busca menjars més saludables (menta, camamilla, gingebre...).

En poques paraules.... productes naturals, elaboració artesanal i una oferta prou amplia i variada per satisfer, tant els que busquen els sabors de sempre, com els que cerquen gustos més exòtics i saludables.

Què ens agradaria?

Us agrairíem qualsevol crítica constructiva (bona o dolenta), comentaris o suggeriments que ens ajudin a millorar els nostres productes o l'atenció que us mereixeu. Podeu fer-ho a través del correu carme@maslariera.cat , o a l'apartat de "comentaris" d'aquesta mateixa web.